Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
venezuela

Chavez tromilijuntoj sljedbenici na Twitteru poklonio kuću

'Venezuelan President Hugo Chavez delivers a speech upon landing at the airport in Tachira, Venezuela, on October 20, 2011. Chavez said Thursday his cancer treatment has been successful and that he wa
'LEO RAMIREZ'
31.05.2012.
u 14:53

Oduvijek me inspirirao, obožavam njegovu energiju, poručila je 19-godišnja Natalia Valdivieso

Da se vrijeme provedeno na internetskim društvenim mrežama ponekad doista isplati, pokazuje slučaj mlade Venezuelke kojoj je predsjednik Hugo Chavez poklonio kuću nakon što je postala tromilijunta osoba koja ga je odlučila slijediti na Twitteru.

Natalia Valdivieso, koja ima samo 19 godina i živi na otoku Margarita, prošla je puno bolje od Chavezove dvomilijunte sljedbenice koja je na poklon 2011. godine dobila računalo. Izaslanstvo predvođeno članom vladajuće stranke Nataliju je o nagradi došla obavijestiti u srijedu.

– Oduvijek me inspirirao, obožavam njegovu energiju – poručila je sretna tinejdžerica, i dodala kako predsjedniku šalje poljupce ne bi li mu se vratilo zdravlje. Chavezu je, podsjetimo, lani dijagnosticiran rak zbog kojega je nekoliko puta išao na liječenje na Kubu.

Komentara 1

Avatar Čaruga
Čaruga
20:00 02.06.2012.

Tito je krao ali i nama dao a ovi kradu ali name ne daju. Eto tako i ovaj frajer, krade ali nekome i nesto daje dok ovi nasi nista ne daju samo kradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije